reede, 14. august 2015

Käi persse, pagulaste pooldaja! Malluka blogipostitusele osaline vastus.

Ma ei ole pagulaste pooldaja, kuid ma ei ole varem viitsinud ka sellel teemal sõna võtta, kuni nägin Malluka blogipostitust, mille link siin: http://www.mallukas.com/2015/08/10/kai-persse-pagulasevihkaja/

Tekib küsimus, kas see naisterahvas on üldse mõtlemisvõimeline? Ma mõistan, et Ta peab oma blogipostitustega rahva tähelepanu ja sellega kaasnevat paha- või heameelt püüdma.

Ilmselgelt ei suuda inimesed pidevalt lugeda, kuidas siga millegagi hakkama saab, laps diivanile pissib või mees mingeid jaburusi räägib.

Mallukas, kas Sa tõesti arvad, et kõik pagulased on sõjapõgenikud, kes ei suuda oma kodumaal teatud põhjustel viibida? Välistad Sa võimaluse, et nende seas ei tule meile ISISe liikmeid, kes hiljem siin erinevaid terroriakte korraldama hakkavad? Kas Sinu silmaring piirdub ainult Tallinnas toimuvaga, et Sa ei saa aru, mis mujal maailmas toimub?
Soovitan Sul end kurssi viia näiteks Rootsis toimuvaga.


Stockholmis ainuüksi on 55 elamurajooni, kuhu politsei ja päästeamet ei julge enam minna, mistõttu on moodustunud enda õigusi vägivaldsel viisil nõudvad moslemite grupid.

Vaadates Rootsit, on näha, et isegi ametivõimud on pagulastest märatsejate suhtes võimetud – neid kardetakse.
Miks arvab Eesti Vabariik, et nendega suudetakse toime tulla?


Vaata nüüd veidi tulevikku ja mõtle sellele, kuidas tulevikus on Teie (siin pean silmis kõiki käesoleva kirjatüki lugejaid) naabriteks pagulasperekond, kes elab islamiusu järgi. Su tütar, kes võib selleks hetkeks olla (toome näiteks) 15 aastane ning läheb hoovi päevitama. Kõrvalmaja poisid, kes pole harjunud poolalasti naist nägema, sõimavad Teie tütart hooraks, halvemal juhul otsustavad, et naistel polegi nende usu järgi sõnaõigust ja lihtsalt vägistavad Ta. Kas Te jääte käed rüpes istuma ja loodate, et seda enam ei juhtu või astute sellele vastu?
Teine äärmuslik juhtum võiks olla selline, et Teie mees ei ole islamiusku ja valeusu pärast raiutakse Ta pea maha – oleks see ilus?

Kõik me võime öelda, et pärastine karistamine ei muuda juhtunut, kuid miks me ei võiks tegeleda selle ennetamisega?

Mallukas andis mõista, et Ta mõistaks seda kraaklemist, kui meile tuleks 10 000 pagulast, ent antud momendil ei näe Ta probleemi. Kas Ta tõesti arvab, et see piisake, mis meile tuleb, jääb ka viimaseks? Ei, see on jäämäe tipp! Ma lihtsalt ei saa aru, kas inimesel on haritusest puudu, et Ta sellist möla ajab?
Loomulikult teevad praegu siia tulevad pagulased "koha soojaks", kehtestades oma piirkondades uued seadused, et järgmistel oleks siia tulles parem olla, sest asjad käivad just nii nagu nemad tahavad.
Tekib veel üks küsimus: kui see pagulane on tõesti sõjapõgenik, miks moodustab enamuse neist meessugu? Kuhu jääb see mehelikkus, millega peaks kaitsma oma perekonda - lapsi ja naist? 

Mallukas, oled Sa vahel mõelnud, et ehk peaks ka islamiusku pöörama? Neil on koraani järgi väga huvitavad põhimõtted


Rohkem mul midagi öelda pole, kui ehk seda, et Mallukas - mine hari ennast. Ma ei tea, mis haridus Sul on, kuid haridusel ja haritusel on vahe vahel.

Cheers!

https://www.facebook.com/teadlikblogi

variablogi@gmail.com

E: Eemaldasin koraani punktid, sest teatud allikate väitel oli seal mitmeid vasturääkivusi, mille tõttu ma seda avaldada ei saa.

7 kommentaari:

  1. Minul tekkis küsimus, et kas sa tõesti oled koraani lugenud??

    VastaKustuta
  2. Minul tekkis küsimus, et kas sa tõesti oled koraani lugenud??

    VastaKustuta
    Vastused
    1. See on retooriline küsimus. Kas mujalt ei ole kinni võtta?

      Kustuta
  3. Mina olen koraani lugenud!
    Koraani kohaselt peab uskumatuid Allahi usku pöörama vöi tapma, raiudes pea otsast!
    Allah vihkab kõiki kristlaseid ja juute, ning keelab nendega suhelda. Kui loen koraani lõpuni, siis enda lehel Seisame Eesti eest kirjutan sellest ka loo kindlasti. Harige ennast tõesti, avalikult oma rumalust väljendada on ikka lauslollus.
    Allah akbar

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tänan kaasa mõtlemise eest. :) :)
      Mul oli ka selline informatsioon, kuid pika arutel tulemusena eemaldasin need punktid. Tore, kui on kedagi, kes oskab asjast täpsemalt rääkida! :)

      Kustuta
    2. Millist koraani sina siis lugesid? Algupärast millest piibel väljakirjutati või mõne ususekti sünnitust nimega koraan?

      Kustuta
  4. Ma lugesin seda mille järgi need metslased ikka elavad. Need samad seal Norras, Rootsis, Taanis, UK jne... See vanem versioon ei huvita kedagi. Ma ei imesta ka. Seda moonutatud versiooni on märksa huvitavam lugeda. Selle järgi on kõik lubatud - tapmised, vägistamised, lastega vahekorras olemine jne... Selline punkt: Enne kui teie tütar hakkab esimest korda veritsema, oleks hea kui ta oleks juba teie majast välja kolinud. Meil siin Eestis ei koli mõni isegi 40a välja.
    Selles raamatus on ka kirjas, et Koraani peabki muutma, kuna ajaga tuleb kaasas käia ning uutel juhtidel võivad tulla veel paremad ideed, kuidas asjad võiksid käia. Mingis mõttes innovatiivne mötlemine, :D

    VastaKustuta